Ändringar i bokbussen Röllis tidtabell från och med 1.1.2019

Det blir ändringar i bokbussens tidtabell efter nyår. Det blir några nya hållplatser och någon med mindre kundunderlag faller bort. Tiden ändrar för någon hållplats som finns sedan tidigare.

Udda veckors tisdag ändras tiden för Kolibridalens och Storvikens daghem.

Kvällsturerna på onsdagarna bibehålls men tidtabellen för vissa hållplatser ändras en aning vad gäller ankomsttid och hur länge Rölli står vid hållplatsen.

På torsdagar faller Hökgatans hållplats bort. I Merikart får man mera tid för bibliotekstjänster då bokbussen kommer att avsluta torsdagens kvällstur vid hållplatsen i Merikart.

På fredagar faller Andvägens hållplats bort och Rölli besöker Grimmvägen/Rondellvägens hållplats på fredagseftermiddagar i stället för lördagsmorgnar.

På lördagarna blir det mest ändringar i tidtabellen. Alla hållplatser får ny tid och det tillkommer några nya då bokbussen kommer att köra till Lägereldsringen i Västerängen och Industrigatan i Vasklot.

Exakta tider för hållplatserna finns på bibliotekets hemsida. Tidtabell i pappersversion kan hämtas vid alla stadens bibliotek. Välkommen till bokbussen Rölli!

Bokbussen Rölli har julpaus 22.12.2018-3.1.2019.

Tags:

Wednesday, December 19, 2018