Biblioteket övergår till sommaröppettider från och med 1.6

Vasa stadsbibliotek inleder sin verksamhet stegvis från och med 1.6. En stor del av biblioteken håller öppet enligt tidigare sommaröppettider.

Det blir dock undantag i öppettiderna i sommar för de meröppna biblioteken, som inte kommer att vara öppna utöver de tider då det finns personal på plats. Bokbussen Rölli kör inte alls under sommaren. Begränsningarna för dessa enheter har gjorts, för att man skall kunna garantera kundernas och personalens säkerhet under coronaepidemins undantagstillstånd.

En del av bibliotekets tjänster kommer att beröras av begränsningar eller förändringar, till exempel användning av kopieringsmaskiner och vistelse i biblioteket. Mera information om detta kommer före vi öppnar.

Öppettider 1.6-30.8.2020

Tags: