Biblioteket tipsar om romantik i streamingtjänsten Viddla

A United Kingdom

Tronarvingen från Botswana träffar kontoristen från London. Från prisvinnande regissören Amma Assante kommer den inspirerande och sanna historien om kärleken som skakade omvärlden och besegrade ett imperium.

IMDb 6,8/10.

Breathe

När 28-årige Robin (Andrew Garfield) plötsligt blir förlamad från halsen och ner av polio förändras livet drastiskt för honom och hans fru Diana (Claire Foy). Året är 1958, och behandlingsmöjligheterna är begränsade. Robin är fast i en säng på ett långtidsboende, men när Diana inser att hon är gravid växer hennes önskan om att deras barn ska få växa upp med sin far närvarande. Hon smugglar ut sin man från långtidsboendet och tillsammans börjar de leta efter vägar att få ett fungerande och rikt liv som familj.

45 år

Brittisk film med Charlotte Rampling och Tom Courtenay. Kate och Geoff Mercer planerar för sin stundande 45e bröllopsdag. Men så landar ett brev till Geoff i farstun. Man har funnit kroppen till hans första kärlek, nedfrusen och välbevarad i de schweiziska alpernas glaciärer. En nyhet som kommer att få allvarsamma konsekvenser för firandet och deras äktenskap. IMDb 7,1/10.

The Promise

En kärlekstriangel mellan armeniern Mikael, medicinstudent, den vackra Ana samt den berömda amerikanska journalisten Chris under de sista dagarna av det Osmanska riket. När landet ansluter sig till Tyskland i Första världskriget måste alla tre fly för sina liv. IMDb 5,9/10

Tags:

Written by: Anna Pakka Wednesday, June 3, 2020