De meröppna bibliotekens självbetjäningstid åter i bruk från 3.8 2020

Från 3.8 är det igen möjligt att besöka de meröppna biblioteken i Sundom och Lillkyro under de obemannade öppettiderna. Biblioteken är öppna må-fr kl. 9-21 och lö-sö kl. 9-18. I Lillkyro är personalen på plats må-on kl. 12-19 och to-fr kl. 10-16. I Sundom är personalen på plats 6.8 kl. 12.30-15.30. Från 10.8 är personalen i Sundom på plats enligt vinteröppettiderna, dvs må kl. 13-19 och on-fr kl. 11-15.30.

Regionförvaltningsverket rekommenderade på våren att biblioteken inte skulle vara öppna under självbetjäningstiderna. Coronasituationen just nu möjliggör utökade öppettider i de meröppna biblioteken. Vi ber kunderna att sköta om sin handhygien och hålla tillräckligt avstånd till andra kunder. Kom inte till biblioteket om du är sjuk.

Under självbetjäningstiden öppnar du dörren med bibliotekskortet och din fyrsiffriga PIN-kod. Under självbetjäningstiden finns ingen personal på plats men du kan låna, återlämna, läsa tidningar och använda det trådlösa nätverket.

Tags:

Tuesday, July 28, 2020