Digistödet dejourerar i huvudbiblioteket på vardagar från 3.8

Digistödet har dejourerat på distans via e-post, chat och per telefon under sommaren. Coronasituationen just nu gör det möjligt att ge digistöd på plats i huvudbiblioteket igen.

Har du problem med datorn, smarttelefonen eller surfplattan? Behöver du hjälp med utskrifter eller med att öppna en blankett på internet? Digistödet dejourerar i huvudbibliotekets aula må-fr kl. 10-16. Digistödet hjälper just nu enbart på finska och engelska.

Det går ännu att ringa eller sända e-post, tfn 040 5291325 eller lauri.karjalainen@vaasa.fi.

Det är också möjligt att få hjälp och råd via chatten. När du öppnar bibliotekets chatt kan du välja om du vill diskutera med Digistödet eller en bibliotekarie.

Kom inte till Digistödet om du är sjuk. Sköt om din handhygien och hosta och nys i armvecket. Kom inte heller för nära Digistödet utan håll ett säkert avstånd till honom.

Tags:

Friday, July 31, 2020