Digitalpiano och elgitarr

Huvudbibliotekets digitalpiano och elgitarr är inte i bruk och hörlurar kan inte lånas 1.6-31.12.2020

Digitalpiano

På huvudbibliotekets Musik- och konstavdelning kan du spela digitalpiano, hörlurarna lånas vid avdelningens betjäningsdisk.

Elgitarr

På Musik- och konstavdelningen finns elgitarr och förstärkare till kundernas förfogande. Du kan spela på gitarren i bibliotekets utrymmen. Gitarren och hörlurarna lånas med ditt bibliotekskort vid avdelningens betjäningsdisk. Vasa stadsbibliotek har fått gitarren och förstärkaren som en donation av musikaffär Pihlajamaan Musiikki.

Lyssna på musik

På huvudbibliotekets Musik- och konstavdelning kan du lyssna på CD- och LP-skivor, hörlurarna lånas vid avdelningens betjäningsdisk. På huvudbibliotekets barnavdelning kan du lyssna på CD-skivor, hörlurarna lånas vid avdelningens betjäningsdisk.