Digitalpiano och elgitarr

Digitalpiano

På huvudbibliotekets Musik- och konstavdelning kan du spela digitalpiano, hörlurarna lånas vid avdelningens betjäningsdisk.

Elgitarr

På Musik- och konstavdelningen finns elgitarr och förstärkare till kundernas förfogande. Du kan spela på gitarren i bibliotekets utrymmen. Gitarren och hörlurarna lånas med ditt bibliotekskort vid avdelningens betjäningsdisk. Vasa stadsbibliotek har fått gitarren och förstärkaren som en donation av musikaffär Pihlajamaan Musiikki.

BokningarMusik- och konstavdelningen, tfn 06 325 3565.

Lyssna på musik

På huvudbibliotekets Musik- och konstavdelning kan du lyssna på CD- och LP-skivor, hörlurarna lånas vid avdelningens betjäningsdisk. På huvudbibliotekets barnavdelning kan du lyssna på CD-skivor, hörlurarna lånas vid avdelningens betjäningsdisk.