eMusiikki

Vaasan kaupunginkirjasto tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kuunnella musiikkia Naxos Music Library palvelun kautta. Klassisen musiikin lisäksi tarjolla on myös elokuvamusiikkia, kansanmusiikkia ja vanhempaa blues- ja jazz-musiikkia. Valikoima kasvaa jatkuvasti.

Ohjeita Naxos Music Libraryn käyttöön

Kuunteluun kirjautumiseen tarvitset Vaasan, Isonkyrön tai Laihian kirjastokortin.

Syötä kirjastokortin numero kenttään ilman tyhjiä välejä ja klikkaa login-painiketta. Seuraa palvelun omia, englanninkielisiä ohjeita.

Palveluiden yhtäaikaista käyttäjämäärää on rajoitettu. Samaan aikaan kirjautuneina palveluun voi olla Music Libraryssa 5 ja Jazz Libraryssa 2 käyttäjää. Jos maksimimäärä on täynnä, palveluun ei pääse sisälle.

Kun lopetat, muista kirjautua palvelusta ulos, jotta seuraava pääsee kirjautumaan palveluun.

Tarkemmat järjestelmävaatimukset näkyvät kirjautumissivulla.

Kirjasto eivät voi vaikuttaa NML:n tekniseen käyttöliittymään tai musiikin tarjontaan.

tarjoaa yli 130 000 levyjen kokoelman klassista musiikkia. Palvelussa on jonkin verran myös elokuvamusiikkia, kansan- ja jazzmusiikkia sekä bluesia. Levymerkkejä on palvelussa useita satoja. Uusia albumeita lisätään päivittäin. Mukana on lisäksi tietoaineistoa säveltäjistä, orkestereista ja esittäjistä.

Kirjaudu

tarjoaa tuhansien levyjen kokoelman eri aikakausien jazzia. Voit hakea levyjä muun muassa julkaisijan, säveltäjän tai esittäjän mukaan. Myös mobiilisovelluksena.

Kirjaudu