Feasta Clubi: Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat

Tapahtuma

Tulevat tapahtumat

1. 27.2.2020 18:00 - 19:00.
    27 helmikuu torstai
    Paikka: Pääkirjasto Draama-sali
    Päivämäärä: 18:00 – 19:00
Näytä kaikki

PRINSSI ROHKEA JA ERÄMAAN ROTAT

Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat edustaa suomirockin uutta polvea. Vuonna 2010 Vaasassa perustettu ja nykyiseen muotoonsa viime vuosina hioutunut hurja joukko on julkaissut uransa varrella ep:n, pitkäsoiton sekä kasan sinkkuja ja musavideoita. Toinen pitkäsoitto, ”Yhä unessa”, julkaistiin lokakuussa ja sen myötä bändi kiertää Suomea ristiin rastiin. Levyllä vierailee myös Pyhimyksen "Jättiläinen" -hitiltä tuttu Aksel Kankaanranta.

Prinssien musiikissa 70-80 -lukujen suomipunk ja uusi aalto kohtaa modernimman ilmaisuun. Ainutlaatuisissa sanoituksissa popkulttuuriviittaukset yhdistyvät vakaviin teemoihin ja tarttuviin kertosäkeistöihin. ”Kulttimaineeseen matkalle oleva bändi” tunnetaan erityisesti vauhdikkaista ja hauskoista keikoistaan, joita on tehnyt n. 200 yhdessä mm. Neljän Ruusun, Elonkerjuun, Pelle Miljoonan ja Eppu Normaalin kanssa.

Eemu Laurila - laulu, kitara

Sami Kangas - kitara, laulu

Antti Väisänen - basso, laulu

Konsta Kivelä - rummut, laulu

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!

Kaukametsä musiikkivideo

Prinssi Rohkea Facebook

1. 27.2.2020 18:00 - 19:00.
    27 helmikuu torstai
    Paikka: Pääkirjasto Draama-sali