Feasta: Tommi Läntinen - Ääretön ikävä

27 syyskuu perjantai 2019
27.9.2019 - 27.9.2019.
Paikka: Pääkirjasto

Ennakkolippu 22 e, ovelta 25 e.

ÄÄRETÖN IKÄVÄ – TOMMI LÄNTISEN 40 VUOTTA TAITEILIJANA

Vuosi 2019 on rock-ikoni Tommi Läntiselle todellinen juhlavuosi. Mies täyttää elokuussa 60 vuotta, ja taiteilijauran käynnistymisestä on jo 40 vuotta – on siis juhlien aika!

Tommi Läntisen ura alkoi vuonna 1979. Kahdeksankymmentäluvulla Läntinen tuli tunnetuksi mm. yhtyeistä Fabrics ja Boycott. Lopullinen läpimurto tapahtui 1990-luvun alkupuolella, kun laulukieli vaihtui englannista suomeen. Hitit seurasivat toisiaan: ”Via Dolorosa”, ”Rööperin kuu”, ”Syvälle sydämeen sattuu”, ”Kevät ja minä”, ”Ihmeitä sattuu”…

Elokuussa julkaistavaa kirjaa Ääretön ikävä – Ura ja elämä seuraa syyskuussa toteutettava mies ja kitara -kiertue. Luvassa on intiimiä tunnelmaa sekä tarinoita laulujen takaa. Ohjelmistossa kuullaan kappaleita koko Läntisen uran varrelta, Boycottin biiseistä ”Via Dolorosaan” ja ”Rööperin kuuhun”. Luvassa on myös Tommista kertovan kirjan nimikkobiisi Ääretön Ikävä. Tervetuloa mukaan ainutlaatuisiin konsertteihin todellisen elävän legendan kanssa!

Liput: Ennakkolippu osoitteesta liveto.io 22 e, ovelta 25 e

Yhteistyössä: Kulttuuri- ja kirjastopalvelut ja MP-viihde