Harrasta Vaasassa

Tapahtuma

Tulevat tapahtumat

1. 22.1.2019 10:00 - 17:00.

22 tammikuu tiistai
    Paikka: Pääkirjasto
    Milloin: 10:00 – 17:00
Näytä kaikki

Löydä harrastusten Vaasa!

Harrasta Vaasassa -tapahtuma ti 22.1. klo 10-17 kokoaa yhteen paikallisia toimijoita ja harrastajia. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda esille paikallisia harrastustoimijoita minimessujen merkeissä. Tapahtumassa paikallisilla harrastustoimijoilla on mahdollista omalla ständillään kertoa toiminnastaan, ja vierailla on mahdollisuus löytää mahdollisia itseä kiinnostavia harrastuksia. Tapahtuma järjestetään pääkirjastolla yhteistyössä kaupungin muiden toimijoiden kanssa.

Tapahtuma toimii samalla myös Kick Off -tilaisuutena nuorten tieto- ja neuvontapalvelu Reimarille, joka alkaa päivystämään pääkirjaston tiloissa kerran kuussa tarjoten nuorille ajankohtaista tietoa ja neuvontaa. Tapahtumassa Reimarin ständiltä voi myös tulla kysymään ja tutustumaan nuorisopalveluiden toimintaan.

Tapahtumaan ovat tervetulleita harrastajat, vanhemmat ja kaikki paikallisista harrastusmahdollisuuksista kiinnostuneet henkilöt. Tervetuloa katselemaan, jututtamaan toimijoita sekä löytämään uusi harrastus!

Kaikki tulevat tapahtumat

1. 22.1.2019 10:00 - 17:00.

22 tammikuu tiistai
    Paikka: Pääkirjasto