Herra Hakkaraisen satutuokiot

10 marraskuu tiistai 2020
7.11.2020 - 10.11.2020.
Paikka: Pääkirjasto

Herra Hakkarainen on valinnut joitakin lempikirjojaan, joita hän lukee ääneen satutuokioissa pääkirjaston Draama-salissa. Herra Hakkaraista esittää Vaasan kaupunginteatterin näyttelijä Jorma Tommila. Satutuokiot ohjaa teatterinjohtaja Seppo Välinen.

Herra Hakkarainen on lastenkirjailija Mauri Kunnaksen tunnetuimpia hahmoja. Kunnaksen tekemiin lastenkirjoihin on vuodesta 1984 lähtien yleensä piilotettu Herra Hakkarainen kävelemässä unissaan kaikenlaisissa huvittavissa paikoissa.

Satutuokioihin osallistuminen on ilmaista ja mukaan mahtuu 20 henkilöä/esitys. Satutuokioihin on ennakkoilmoittautuminen, ilmoittaudu tästä!

Satutuokiot toteutetaan yhteistyössä Vaasan kaupunginteatterin ja Vaasan kulttuuri- ja kirjastopalveluiden kanssa.

Muistathan jäädä kotiin, jos sinulla tai lapsellasi on flunssan oireita! Yli 15-vuotiaille suositellaan vahvasti kasvomaskin käyttöä. Kirjaston tapahtumissa noudatetaan myös turvavälejä ja muita korona-ajan hygieniasuosituksia. Lue lisää

Kuvassa on Vaasan kaupunginteatterin logo. Logossa on vain tekstiä ja Vaasa lukee turkoosilla ja kaupunginteatteri tummansinisellä.

Kansikuva Mauri Kunnaksen lastenkirjastoa Hyvää yötä Herra Hakkarainen.