Kesäkivaa kirjastossa lapsille!

01 kesäkuu maanantai 2020
25 kesäkuu torstai 2020
1.6.2020 - 25.6.2020.
Paikka: Pääkirjasto (myös muissa kirjastoissa)

Vaasan kaupunginkirjasto järjestää alakoululaisille ohjattua kesätoimintaa Vaasan kirjastoissa. Toiminta on suunniteltu pääosin 7-10-vuotiaille, mutta myös isommat voivat osallistua. Toimintaa järjestetään neljän viikon ajan (1.6. – 26.6.) pääkirjastossa ja viidessä lähikirjastossa.

Kaksi kesäkirjastokaveria mm. askartelevat, tarinoivat, leikkivät ja pelaavat lasten kanssa sekä ulkona että sisällä.

Toiminta on kaksikielistä ja maksutonta. Osallistujien maksimimäärä lähikirjastoissa on 15 ja pääkirjastossa 20, joten Kesäkivaan on ennakkoilmoittautuminen.

Kesäkiva tapahtuu sään salliessa mahdollisimman paljon ulkona, toiminnan aikana pidetään erityisen hyvää huolta käsihygieniasta ja pyritään välttämään kaikessa toiminnassa suoraa fyysistä kontaktia ohjaajien ja lasten kesken. Ohjaajat ja lapset perehdytetään heti toiminnan alussa huolellisesti poikkeuksellisiin toimintatapoihin Kesäkivan aikana.

Kesäkivaan ei voi osallistua, jos lapsella tai perheen jäsenellä on hengitystiesairauden oireita. Koronan riskiryhmiin kuuluville ei suositella Kesäkivaan osallistumista.

Ilmoittaudu kesäkivaan