PERUTTU: Kirjailijavieras Panu Rajala

27 lokakuu tiistai 2020
27.10.2020 - 27.10.2020.
Paikka: Pääkirjasto

Tapahtuma PERUTAAN vallitsevan koronatilanteen takia.

Monipuolinen tieto-, kauno- ja näytelmäkirjailija, FT Panu Rajala saapuu Vaasaan kirjailijavieraaksi. Tänä vuonna vietetään kansalliskirjailija Väinö Linnan juhlavuotta sillä Linnan syntymästä on kulunut 100 vuotta.

Panu Rajala kertoo Väinö Linnan 100-vuotisjuhlan kunniaksi ilmestyvästä teoksestaan Päivä on tehnyt kierroksensa. Väinö Linna muistelee. Teos perustuu laajaan, ennenjulkaisemattomaan 1970-luvun haastatteluaineistoon.

Kirjailija signeeraa teoksiaan Päivä on tehnyt kierroksensa: Väinö Linna muistelee ja Kansallisrunoilija: J.L. Runebergin elämä. Kirjoja voi myös ostaa paikan päällä esiintymisen lopuksi.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa! Kirjaston tapahtumissa noudatetaan turvavälejä ja muita korona-ajan hygieniasuosituksia. Osallistujien yhteystiedot kerätään mahdollista tartuntajäljittämistä varten. Yhteystietoja säilytetään kaksi viikkoa. Lue lisää!

Panu Rajalan teoksen Päivä on tehnyt kierroksensa kansikuva. Kuvassa on Väinö Linnan kasvot läheltä.

Tägit: