PERUTTU: Levykeräilijät kertovat harrastuksestaan pääkirjastossa 8.10.

Tapahtuma

Tapahtuma on jo ollut

08 lokakuu torstai 2020
08 lokakuu torstai 2020
8.10.2020 - 8.10.2020.
Paikka: Pääkirjasto

Tapahtuma PERUTAAN vallitsevan koronatilanteen takia. 

Vaasan pääkirjaston musiikki- ja taideosastolla järjestettävässä tapahtumassa levykeräilijät Anssi Marttinen ja Mika Salomaa kertovat harrastuksestaan, soittavat ääninäytteitä ja keskustelevat levyistä yleisön kanssa torstaina 8.10. klo 18–19.30.

Radio Vaasassa Instrumental Go Go-ohjelmaa toimittava Mika Salomaa aloitti vinyylilevyjen keräilyn 17-vuotiaana. Hänen kokoelmiinsa kuuluu runsaasti 1950- ja 60-lukujen musiikkia. Erityisesti instrumentaalimusiikki on Salomaan sydäntä lähellä. Kokoelman helmi on Elviksen nimikirjoituksella varustettu Viva Las Vegas -single.  

Monelle vaasalaiselle tuttu radioääni, Radio Vaasan juontaja Anssi Marttinen on nykyään kaikkiruokainen levykeräilijä, jolla on enemmän cd-levyjä kuin vinyylejä. Nuorempana hän keräsi erityisesti elokuvien soundtrack-levyjä, Verven ja Blue Noten jazz-levyjä. Ensimmäinen Marttisen ostama c-kasetti oli Esa Pakarisen Pakarock 2. 

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa! Kirjaston tapahtumissa noudatetaan turvavälejä ja muita korona-ajan hygieniasuosituksia. Osallistujien yhteystiedot kerätään mahdollista tartuntajäljittämistä varten. Yhteystietoja säilytetään kaksi viikkoa. Lue lisää!