Kotimaisia aikakauslehtiä luettavaksi eMagz Remote –palvelun kautta kotisohvallesi

Vaasan kaupunginkirjaston hankkiman eMagz Remote-palvelun kautta voit lukea kotisohvallasi 11 kotimaista aikakauslehteä 2.6.2020 alkaen.

E-lehtien suosio on kasvanut huimasti ja erityisesti vallitsevat poikkeusolot ovat ohjanneet asiakkaita e-lehtien ja –kirjojen käyttäjiksi. LM Tietopalvelut lanseerasi aidosti etäkäyttöisen Remote-palvelun vuoden 2019 aikana ja se on otettu käyttöön noin kymmenessä kirjastokimpassa. Vaasa liittyy käyttäjäkirjastojen joukkoon 2.6.2020.

Palvelu toimii kaikilla tyypillisillä päätelaitteilla ja selaimilla. Palveluun kirjaudutaan kirjaston ulkopuolella oman kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla osoitteessa https://vaasa.emagz.fi/ext/login/vaasa

Palvelun kautta on luettavissa seuraavat lehdet:

Antiikki ja taide, Et-lehti, Demi, Ihana, Kamera-lehti, Kippari, Me Naiset, Suomen Kuvalehti, Tekniikan Maailma, Tuulilasi, Unelmien Talo & Koti.

Kirjaston etäkäytettävien lehtien valikoimaa täydentää merkittävästi Pressreader-palvelu, josta löytyy sanoma- ja aikakauslehtiä eri puolilta maailmaa monilla kielillä. Palvelussa on luettavissa mm. HBL ja Svenska Dagbladet. Palveluun pääset kirjautumalla ensin verkkokirjastoon, valitse e-kirjasto, PressReader –linkki.

Tägit:

1. kesäkuuta 2020