Digitalkkari päivystää arkisin pääkirjaston aulassa 3.8. lähtien

Digitalkkarin apua on saanut keväästä lähtien etänä joko sähköpostin, puhelimen tai chatin kautta. Tämän hetkinen koronatilanne mahdollistaa digitalkkaripalvelun paluun pääkirjaston tiloissa tapahtuvaksi.

Jos sinulla on ongelmia tietokoneiden tai puhelimen kanssa, et saa tulostettua haluamaasi tai verkkolomake ei aukea niin digitalkkari auttaa. Digitalkkari on tavattavissa pääkirjaston aulassa ma-pe klo 10-16. Palvelua on saatavilla tällä hetkellä suomeksi ja englanniksi.

Digitalkkarille voi edelleen myös soittaa tai lähettää sähköpostia: puh. 040 5291325 tai lauri.karjalainen@vaasa.fi.  Voit myös saada neuvoja ja apua chat-palvelun kautta. Kun avaat kirjaston chatin, voit valita, haluatko keskustella kirjastonhoitajan vai Digitalkkarin kanssa.

Ethän tule asioimaan sairaana digitalkkarin luo. Huolehdi käsihygieniastasi ja muista oikea yskimistapa. Digitalkkari auttaa turvavälin päästä, joten aivan vierekkäin tapahtuva opastaminen ei ole mahdollista

Tägit:

31. heinäkuuta 2020