E-aineistoja pääsee käyttämään, vaikka ei olisi aiemmin ollut kirjaston asiakas

Kuvassa näkyy käsi, joka pitelee kolmea kirjastokorttia. Kortit ovat erivärisiä; vihreä, pinkki ja oranssi.

Haluaisitko päästä käyttämään kirjaston monipuolisia e-aineistoja, vaikka sinulla ei ole ennestään kirjastokorttia? Voimme tehdä sinulle kirjastojen sulkuaikana voimassaolevan tilapäisen asiakastunnuksen.

Tunnuksella voi käyttää kirjaston e-aineistoja ainoastaan kirjastojen kiinnioloajan. Voit hakea kirjastokorttisi ja päivittää korttisi koskemaan kaikkien aineistojen lainaamista, kun kirjastot ovat jälleen auki.

Verkkokirjastossa voit myös tilata uuden PIN-koodin, jos sinulla on jo kortti mutta olet unohtanut koodisi.

Jos haluat päästä käyttämään kirjaston e-aineistoja, täytä e-aineistoasiakkaan hakemuslomake

Mietityttääkö – soita meille!

Kiinnioloaika herättää paljon kysymyksiä kirjaston palveluista ja jokaisella ei ole mahdollisuutta päästä internettiin. Meille voi soittaa joka arkipäivä klo 10-15 ja kysyä lainauksiin, palautuksiin, varauksiin, e-aineistoihin ja muihin kirjaston palveluihin liittyvistä asioista. Palvelemme pääkirjastossa numeroissa: 06-3253533 Info ja 06-3253540 tietopalveluosasto.

Lisäksi seuraaviin lähikirjastoihin voi soittaa:

Palosaaren kirjasto  06 325 3571

Variska 06 325 3575

Vähäkyrön omatoimikirjasto  040 638 6592

Digitalkkariin voi ottaa yhteyttä, jos tarvitsee apua laitteiden kanssa. Digitalkkarin yhteystiedot: puh. 040 5291325 tai jari.luopakka@vaasa.fi

6.-9.4. puhelimeen vastaa Jasu Heikka ja hänen spostinsa on jasu.heikka@vaasa.fi.

Tägit:

25. maaliskuuta 2020