Feasta-katselmus artisteille - ilmoittaudu mukaan!

Feasta tapahtumasarjan logo. Sinisellä pohjalla lukee feasta. Lisäksi piktogrammeina kitara, nuotit ja tähti.

Vaasalaisia sekä lähialueen artisteja ja bändejä kutsutaan jälleen esittelemään musiikkiaan Feasta-artistikatselmuksissa median edustajille sekä festivaalien ja tapahtumien järjestäjille. Katselmuksissa on mukana myös vierailevia asiantuntijoita jakamassa kokemuksiaan ja antamassa vinkkejä. Katselmukset ovat ilmaisia ja avoimia yleisölle.

Katselmukset järjestetään Ritzissä keskiviikkoisin 25.3. sekä 8.4. (varapäivä 22.4.) klo 17 ja ne taltioidaan. Tapahtumat ovat ikärajattomia ja päihteettömiä.

Artistit esittävät kaksi biisiä, joista vähintään toisen pitää olla omaa tuotantoa. Kaikkien esitysten jälkeen raati kokoontuu arvioimaan esityksiä. Raati koostuu median edustajista, festivaalien ja tapahtumien järjestäjistä sekä muusikoista.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset ja lavakartat lähetetään viimeistään 8.3. sähköpostilla osoitteeseen max.backman(a)vaasa.fi, josta saa myös lisää tietoa katselmuksista. Ilmoittautuessa voi esittää toiveen kumpaan katselmukseen haluaa osallistua. Katselmukset täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Feasta-katselmukset järjestää Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut yhteistyössä Volumen ja Skafferiet at Ritzin kanssa.

Tägit:

6. helmikuuta 2020