Kirjasto siirtyy kesäaukioloihin 1.6. lähtien

Valokuvassa on kukkaniitty taustalla. Etualalla on käsi, joka pitelee avointa kirjaa. Kirjan välissä on violetti kukka

Vaasan kaupunginkirjaston palveluita avataan vaiheittain 1.6. lähtien. Iso osa kirjastoista avataan tuttujen kesäaukioloaikojen mukaisesti.

Poikkeuksia tämän kesän aukioloissa on se, että omatoimikirjastot eivät ole auki virkailija-aukioloaikojen ulkopuolella. Myöskään kirjastoauto Rölli ei liikennöi koko kesänä. Näiden yksiköiden aukioloissa on päädytty rajoitustoimenpiteisiin, jotta asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus taataan koronaepidemian aikaisissa poikkeusoloissa.

Osaan kirjaston palveluita kuten asiakastietokoneiden ja kopiokoneiden käyttöön tai kirjaston tiloissa oleskeluun on tulossa rajoituksia tai muutoksia. Näistä tiedotetaan erikseen ennen avaamista.

Aukioloajat 1.6.2020 - 30.8.2020

Tägit: