Pääkirjastosta ja Vähänkyrön kirjastosta saa noutaa varattua aineistoa 11.5. lähtien

Pääkirjastosta sekä Vähänkyrön lähikirjastosta voi noutaa varattua aineistoa 11.5.-1.6. välisenä aikana. Jos olet saanut noutoilmoituksen, voit tulla hakemaan varauksesi.

Myös paikallaolevaan aineistoon on mahdollista tehdä varauksia joko verkkokirjastossa tai soittamalla kirjastoon. Tämä täytyy tehdä etukäteen ennen kirjastoon saapumista, jotta aineisto on haettu valmiiksi nopeaa noutamista varten.

Kun tulet hakemaan varauksiasi ota huomioon seuraavat asiat:

• Muista pitää turvaväli (2 metriä) muihin varausten hakijoihin sekä kirjaston henkilökuntaan.
  • Ota mukaan kirjastokorttisi ja varausnumerosi varausten ripeää noutoa varten.
  • Sinun täytyy olla vastaanottanut kirjastosta lähetetty ilmoitus noudettavissa olevasta varauksesta. Aineistosta ei voi esittää toiveita paikan päällä vaan noudettavissa on vain etukäteen varattu ja ilmoitettu aineisto.
  • Kirjastoon ei voi jäädä viettämään aikaa, vain varausten pikainen nouto on mahdollista. Kirjastossa ei ole mahdollista mennä selailemaan hyllyjä, käyttämään tietokoneita, lukemaan lehtiä tai käymään vessassa.
  • Myös kauko- ja seutulainojen tilaaminen ja noutaminen on mahdollista.
  • Kirjastot avataan asteittain 1.6.2020 muiden palveluiden osalta.

Pääkirjastosta voi hakea varauksia:

Ma klo 10-19

Ti-to klo 10-17

Pe klo 10-15

Pääkirjaston ensimmäinen tunti (klo 10-11) on varattu joka päivä riskiryhmien ja yli 70-vuotiaitten asiakkaitten asioimista varten. Toivomme, että muut asiakkaat ottavat tämän rajoituksen huomioon.

Vähänkyrön kirjastosta voi hakea varauksia:

ma-ti klo 12-19

ke-pe klo 10-16

Nämä ohjeet ovat laadittu valtioneuvoston, aluehallintoviranomaisten ja Vaasan kaupungin ohjeistuksen mukaisesti.