Aarrejahti on kesän lukukampanja!

Aarrejahti on perheille ja alakouluikäisille lapsille suunnattu kesän lukukampanja. Aarrejahti alkaa maanantaina 1.6. ja jatkuu elokuun loppuun saakka.

Hae Aarrejahti-passi omasta kirjastostasi tai tulosta se tästä uutisesta. Passissa on ohjeet Aarrejahtiin, tehtävät ja vinkkejä kesäisestä lukemisesta. Vinkkilistaa ei tarvitse noudattaa, voit tietenkin lukea ja kuunnella myös muita kirjoja. Passissa on kuusi tehtävää, jotka suorittamalla edetään kiveltä kivelle. Kun olet tehnyt kaikki tehtävät, ota passi mukaan kirjastoon ja näytä se virkailijalle. Saat oman hahmon, jonka voit värittää ja kiinnittää kirjastossa Aarrejahti-laivaan.

Aarrejahti-passeja saa kirjastosta tai voit tulostaa sen tästä suomen, ruotsin, englannin, venäjän, viron, arabian ja saamen kielellä

Aarrejahdin on tehnyt Seinäjoen kaupunginkirjaston lasten ja nuorten lukemista ja lukutaitoa edistävä valtakunnallinen erityistehtävä. Aarrejahti on kaikkien Suomen kirjastojen käytettävissä.