Ovatko asiakastietosi ajantasalla?

Valokuva uusista kirjastokorteista. Kuvassa on 3 kirjastokorttia: vaaleanpunainen, turkoosi ja tummansininen.

Voit jatkossa valita kaikilla lainausautomaateilla, haluatko lainauskuitin paperisena vai sähköpostiin. Nyt onkin hyvä hetki tarkistaa, ovatko kirjastojärjestelmään tallennetut tietosi eli osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite ajantasalla.

Voit muokata tietojasi verkkokirjastossa tai soittamalla/chattaamalla kirjastoon. Kun olet kirjautunut sisään verkkokirjastoon, voit mennä Omat sivut-painikkeen takaa löytyvään Kirjastokorttini kohtaan. Paina muokkaa-painiketta, jolloin avautuu uusi sivu, jossa pääset muokkaamaan omia tietojasi. Kirjastoon voi myös aina soittaa tai chatata aukioloaikoina.

Voit saada ensimmäisen PIN-koodin käymällä henkilökohtaisesti kirjastossa. Verkkokirjastossa voit vaihtaa tämän jälkeen tarvittaessa PIN-koodia. Verkkokirjastossa voit myös tilata uuden PIN-koodin, jos olet unohtanut koodisi. Lue lisää kotisivuilta.

Tägit:

5. kesäkuuta 2020