Pääkirjastossa voi nyt kopioida ja skannata itse

Vaasan pääkirjastossa on otettu käyttöön omatoimikopiokone, jolla voi kopioida ja skannata väreissä. Käyttö maksetaan kopiokortilla.

Kopiokorttina toimii Waltti-matkakortti tai kirjastokortti, jossa on NFC-tarra. Yhden euron hintaisen tarran voi ostaa pääkirjaston infosta. Waltti-matkakortin hinta on 5 euroa ja sen voi ostaa Kansalaisinfosta.

Korttiin ladataan saldoa ja kopiokonetta käytettäessä sitä veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukaan. Waltti-matkakortille ladataan kopiointia varten saldo erikseen eikä se sekoitu kortille ladattujen matkojen saldoon.

Omatoimikopiokoneen käyttö on helppoa ja kirjasto on laatinut peruskäytöstä suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset ohjeet. Henkilökunta opastaa koneen käytössä, mutta ei kopioi tai skannaa asiakkaan puolesta.

Omatoimikopiokone on pääkirjaston sisäänkäynnin aulassa ja sitä voi käyttää kirjaston ollessa auki. Uutisalueella ei ole enää mahdollisuutta kopiointiin tai skannaukseen.

Tägit:

19. joulukuuta 2017