Palosaaren kirjaston aukiolo muuttuu vuoden alusta

Kirjastoauto Röllille myös uusia pysäkkejä

Palosaaren kirjasto on 1.1.2019 lähtien suljettuna lauantaisin. Muuten kirjaston aukioloajat säilyvät ennallaan.

Palvelupäällikkö Anna Pakka kertoo, että lauantain kiinniolo johtuu henkilöstön vähenemisestä eläköitymisen takia.

- Lauantaisin kirjastoon pääsee kuitenkin pääkirjastossa, Variskalla sekä Sundomin ja Vähänkyrön omatoimikirjastoissa ja myös kirjastoauto Rölli liikennöi lauantaisin, Pakka muistuttaa.

Rölli saa keväällä uusia pysäkkejä

Kirjastoauton aikataulu muuttuu keväällä, kun reitille tulee uusia pysäkkejä muutamien vähän käytettyjen tilalle.

- Merikaartolaiset saavat lisää kirjastoaikaa, sillä Rölli alkaa käydä torstai-iltaisin Merikaarron kirjaston edessä. Kirjastopalveluita tulee jatkossa myös Länsiniityn asuinalueelle, kun Rölli pysähtyy lauantaisin Nuotiopiirillä, Pakka kertoo.