Yleisöohjeistus kirjasto- ja kulttuuripalveluiden tapahtumiin tulijoille

Kuvassa on erilaisia mikrofoneja 6 kpl beigeä taustaa vasten.

Yleisöohjeistus kirjasto- ja kulttuuripalveluiden tapahtumiin tulijoille

• Jos tunnet olosi sairaaksi, jää kotiin. Muista myös oikeaoppinen tapa yskiä tai aivastaa kyynärtaipeeseen tai paperinenäliinaan.
  • Tapahtumien osallistujamääriä on rajoitettu.
  • Tapahtumatiloihin on sijoitettu tuoleja turvavälein. Ethän liikuta tuoleja paikoiltaan. Jokaiselle osallistujalle on varattu oma istumapaikka.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Suositus koskee kaikkia yli 15-vuotiaita asiakkaita.
  • Naulakot eivät ole käytössä. Ota ulkovaatteesi mukaan omalle istumapaikallesi.
  • Keräämme tapahtumiin osallistuvalta yleisöltä yhteystiedot mahdollisen tartuntajäljityksen takia. Säilytämme tietoja 14 vuorokautta ja niitä ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Ks. yleistötapahtumien tietosuojaseloste.

Ennen tapahtuman alkua

• Saavuthan tapahtumaan ajoissa. Avaamme ovet tapahtumatilaan puoli tuntia ennen tapahtuman alkua.
  • Odota rauhallisesti omaa vuoroasi siirtyä tapahtumatilaan. Vältä tungoksen syntymistä ovella.

Tapahtuman päätyttyä

• Odota rauhassa omaa vuoroasi poistua. Ota huomioon, että poistuminen tapahtumasta saattaa kestää normaalia kauemmin, joten toivomme yleisöltä kärsivällisyyttä.

Tervetuloa kirjasto- ja kulttuuripalveluiden tapahtumiin!

Tägit:

14. syyskuuta 2020