Harry Potter ja viisasten kivi

Hyvä kirja, jos pidät fantasia kirjoista, joissa on sopivasti sekoitettu taikuutta ja seikkailua. Kirja on aika pitkä mutta kun siihen pääsee vauhtiin se on tosi jännä. Kun itse sitä luin niin halusin aina tietää mitä seuraavaksi tapahtuisi ja siispä sitä oli aina pakko lukea eteenpäin. Suosittelen kaikille jotka edes vähän lukemisesta pitävät!

nimi: Hilda
ikä: 12
paikkakunta: Vaasa

 

Tämä kirja on jännittävä ja mukaansatempaava.Tässä kirjassa Harry menee Tylypahkaan. Kirjassa on noitia ja velhoja. Kirjailian nimi on J.K Rowling. Kirja sopii niille, joka haluaa lukea jännittäviä kirjoja. Suosittelen sitä 8-40 vuotiaille. Harry Potterista on kirjoitettu monta kirjaa.

nimi: Jonna
ikä: 9v
paikkakunta: Vaasa

 

Valitsin tämän kirjan, koska se oli kiva, juonikas ja hieman jännittävä. Harry Potter asuu Dursley perheen kanssa. Eräänä päivänä Harry saa kutsun Tylypahkan kouluun, jossa on noitia ja velhoja. Kirjassa kuvailtiin paljon ihmisten ulkonäköä. Kirjailija on kirjoittanut kirjakieltä, mutta yksi henkilöistä puhuu puhekieltä. Kirjassa on paljon ankaria aikuisia, mutta siinä on myös ymmärtäväinen, rauhallinen ja lempeäkin henkilö. Tämä kirja sopii 9-15-vuotiaille, mutta se voi kiinnostaa myös aikuisia. Se sopii tytöille ja pojille ja henkilöille, jotka pitävät jännittävästä lukemisesta. Tästä ensimmäisestä Harry Potter kirjasta voit saada innostuksen ja lukea koko sarjan!

nimi: Pinja
ikä: 9v.
paikkakunta: Vaasa

Kohderyhmät:

Tägit:

Vinkin tekijä: Hilda, Jonna & Pinja 15. maaliskuuta 2013