Kirppislöytöjä

Ihana kirja, jonka ansiosta kirpputorien kiertäminen muuttuu aivan uudenlaiseksi aarteenetsinnäksi.

Karin Lindroosin kirja koostuu suurista ja värikkäistä kuvista sekä melko lyhyistä teksteistä. Sekä Lindroos itse että hänen ystävänsä vinkkaavat, mitä kaikkea kivaa kirpputoreilta voi löytää ja miten tavaroita voi uusiokäyttää.

Kirjan vinkkien avulla kirpputorien tavaroita osaa katsella todellakin uusin silmin. Itse ihastuin kirjassa vanhoista lautasista ja kynttilänjaloista koottuihin kakkuvateihin ja yritän bongata kirppareilta muovisia kukkaruukkuja. Vanhat liinavaatteetkin ovat alkaneet yllättäen kiinnostaa.

Myös kirjanystäville vinkataan: ”Kirpputorien kirjahyllyt notkuvat vanhoista paperipinoista. Sinne ovat löytäneet tiensä myös uudet, priimakuntoiset ja todella halvat pokkarit. Kirjavarastoa kannattaa täydentää ennen aurinkolomaa, tai miksipä ei sitoisi kaunista nauhaa kirjapinon ympärille ja antaisi sitä joululahjaksi.”

Kotisivujensa mukaan Karin Lindroos on nuori luova yrittäjä, joka työskentelee useiden projektien parissa sekä valokuvaa, stailaa ja kirjoittaa useimmiten muodista sekä ruoasta.

Kotisivuilta (http://loppisfynd.fi/) löytyy myös infoa, maistiaisia kirjasta, lista tekijän lempikirpputoreista sekä muista kirppis-blogeista. Kirja on omakustanne, jota voi myös tilata kyseisiltä kotisivuilta.