Haemme kirjastovirkailijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2020-31.12.2022

Haemme Vaasan kaupunginkirjastoon kirjastovirkailijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2020-31.12.2022.

Huom! Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymina rekrytointina. Se tarkoittaa, että hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä, äidinkieli ja sukupuoli. Yhdenvertaisuuden edistämiseksi Vaasan kaupunki suosii anonyymia rekrytointia.

Ristinummen suuralueen lähiökehittämisen ohjelmaan on saatu valtion kehittämisrahaa vuosille 2020-2022. Kirjastovirkailijan tehtävänkuvaan kuuluu Ristinummi-Vanha Vaasa alueen asukkaiden ja kirjaston välisen vuoropuhelun kehittäminen keinoin, jotka tukevat lähiökehittämisen ideaa. Myös maahanmuuttotyön tukeminen alueella ja kirjastotyön jalkauttaminen osaksi alueen arkea kuuluu kirjastovirkailijan työtehtäviin.

Muita työtehtäviä ovat:
📌 Perusasteen koulujen ja kirjaston välisen yhteistyön kehittäminen ja laajentaminen.
📌 Tapahtumajärjestäminen.
📌 Kirjastovirkailijan työt; asiakaspalvelu, kokoelmanhoito sekä digituen antaminen alueen asukkaille.

Jos kiinnostuit, tutustu tehtävään tarkemmin ja hae paikkaa viimeistään 18.9.

Tags:

Monday, September 7, 2020