Kaukolainat

Kaukolainaksi voit tilata aineistoa, jota ei löydy vaasalaisista kirjastoista. Kaukopalvelu on maksullista, ja maksu määräytyy lähettäjäkirjaston hinnoittelun mukaan.

Tilauslomake

Tilauksesi käsitellään seuraavana työpäivänä

Tilausehdot

  Kaukolainat

  Välitämme kaukolainoja sekä koti- että ulkomaisista kirjastoista. Kaukopalvelu on maksullista, ja maksu määräytyy lähettäjäkirjaston hinnoittelun mukaan.

  Kaukolainatilauksen voi tehdä Vaasan kaupunginkirjaston asiakas, jolla on lainausoikeus.

  Kaukolainaksi voi tilata aineistoa, jota ei ole missään Vaasan kirjastossa (Vaasan kaupunginkirjasto, Vaasan tieteellinen kirjasto Tritonia). Vaasan kirjastoista löytyvää, vaikkakin lainassa olevaa materiaalia ei kaukolainata. (Kaukopalvelun yleisohjeet)

  Kaukolainatilauksen voi tehdä viereisellä tilauslomakkeella. Tilauksen voi tehdä myös kaikissa kirjaston toimipisteissä. 

  Kaukolainatilauksen hinta on 2 euroa.

  Korkeakoulu- erikois- ja yliopistokirjastot, osa kaupunginkirjastoista sekä arkistot perivät kaukolainoista lisäksi noin 7-15 euroa / laina. Kopiot ovat myös maksullisia ja maksut vaihtelevat kirjastoittain. Asiakas sitoutuu maksamaan kaikki lainasta aiheutuvat kulut.

  Kaukolainoissa noudatetaan aina lähettäjäkirjaston antamia laina-aikoja. Lähettäjäkirjasto voi myös rajoittaa lainausta vain lukusalilainaksi.

  Kaukolainan uusinta

  Voit tehdä kaukolainastasi uusintapyynnön verkkokirjastossa omissa lainoissasi (Omat sivut --> Lainani). Kirjasto lähettää uusintapyynnön omistajakirjastoon ja uusi eräpäivä näkyy uusinnan jälkeen lainaustiedoissasi verkkokirjastossa. Kirjastosta ilmoitetaan sinulle, jos kaukolainaa ei pystytä uusimaan. 

  Uusintapyynnön voi tehdä myös sähköpostitse kaukopalvelu@vaasa.fi tai puhelimitse, puh. 06-325 3560.

  Kysyttävää?

  kaukopalvelu@vaasa.fi tai 06-325 3560

  Tilaajana kirjasto:

  Kaukolainatilauksen voi tehdä hyllyvarauksena, alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen kaukopalvelu@vaasa.fi . 

  Tilauslomake