Kausikorttitarjonta laajenee

- nyt lainattavissa myös Vaasan kaupunginorkesterin ja Vaasan kaupunginteatterin kausikortteja.

Vaasan kaupunginorkesterin GRANDE-kausikortteja (2kpl) voi nyt lainata kirjastosta. Vaasan kaupunginorkesterin kevään 2020 konsertit järjestetään kaupungintalolla ja lainattavissa GRANDE-korteissa on oma, numeroitu paikkansa kaupungintalon juhlasalissa. Konsertteihin pääsee näyttämällä kausikorttia lipunmyynnissä.

Myös teatteriin pääsee jatkossa kirjaston kautta, sillä Vaasan kaupunginteatteri on antanut lainattavaksi kaksi kausikorttia.  Kausikortilla saa Vaasan kaupunginteatterin lippukassalta 2 lippua/lainauskerta yhteen teatterin oman tuotannon esitykseen, mikäli esitys ei ole loppuunmyyty. Kausikortilla ei pääse ensi-iltoihin, vierailuesityksiin eikä konsertteihin.

Kausikortteja voi lainata pääkirjastosta kirjastokortilla ja niillä on viikon laina-aika. Kausikortteja ei voi varata etukäteen eikä lainaa voi uusia.

Maaliskuuhun saakka on edelleen lainattavissa Vaasan Sportin kausikortteja. Myöhemmin keväällä on tulossa lainattaviksi myös VPS/IFK:n, Wasa Royalsin sekä Vaasan Mailattarien kausikortteja.

Lisätietoja kausikorttien lainaussäännöistä kirjaston kotisivuilta.

#kausikorttivaasa

Tags: