Kirjasto vinkkaa urheiludokumentteja suoratoistopalvelu Viddlasta

Messi dokumentissa esitellään argentiinalaisen jalkapalloilija Lionel Messin elämää lapsuudesta nykypäivään. Filmissä haastatellaan mm. Messin joukkuekavereita. IMDb.7,3/10.

Selänne on dokumentti Suomen kaikkien aikojen parhaasta jääkiekonpelaajasta. Perheen, kollegojen ja Selänteen haastattelut antavat lähemmän kuvan legendan elämästä. IMDb. 7,2/10.

Tyson on dokumentti raskaansarjannyrkkeilijä Mike Tysonin elämästä. Elokuvassa Tyson käy läpi värikkäitä elämänvaiheitaan Brooklynin pikkurikollisesta yhdeksi maailman legendaarisimmista nyrkkeilysankareista.. IMDb. 7,5/10.

Kuningas Litmanen on leffa, jonka jokaisen suomalaisen jalkapallofanin pitää nähdä. Dokumentissa päästään ensimmäistä kertaa lähelle huippupelaajaa. IMDb. 7,6/10.

Dokumenttielokuva Barca Dreams on kertomus FC Barcelonasta, yhdestä maailman menestyneimmistä jalkapalloseuroista. Dokumentissa nähdään legendoja kuten Guardiola, Cyuff, Maradona, Ronaldinho ja Messi. IMDb 7,3/10.

Jos et ole aiemmin lainannut suoratoistopalvelu Viddlasta elokuvia, tutustu käyttöohjeisiin tästä. Lainaamiseen tarvitset vain kirjastokortin numeron ja Pin-koodin. Hyviä leffahetkiä Viddlan parissa!

Tags:

Written by: Anna Pakka Wednesday, May 13, 2020