Kirjastoauto Röllin reittiin muutoksia 1.1.2019 lähtien

Kirjastoauton aikataulu muuttuu keväällä, kun reitille tulee uusia pysäkkejä muutamien vähän käytettyjen tilalle. Myös muutaman vanhan pysäkin pysäkilletuloaika vaihtuu.

Parittoman viikon tiistaipäivien Kolibridalenin ja Isolahden päiväkodin Rölli-aika muuttuu.

Keskiviikkoillan pysäkit säilyvät ennallaan mutta loppuillan aikatauluun tulee pieniä muutoksia sekä saapumis- että pysäkilläseisomisajoissa.

Torstain pysäkeistä Haukankadun pysäkki jää pois. Merikaartolaiset saavat lisää kirjastoaikaa, kun Rölli alkaa käydä illan päätteeksi Merikaarrossa.

Perjantain pysäkeistä Sorsantien pysäkki jää pois ja Riimutien/Ympyrätien pysäkki siirtyy lauantai-aamusta perjantai-iltapäivään.

Lauantaina tulee eniten aikataulumuutoksia. Vanhojen pysäkkien ajat muuttuvat ja uusina pysäkkeinä Rölli alkaa käydä Länsiniityn Nuotiopiirillä sekä Vaskiluodossa Teollisuuskadulla.

Tarkat aikataulut löytyvät kirjaston kotisivuilta. Paperisen aikataulun voi ottaa mukaan kirjaston toimipisteistä. Tervetuloa Rölliin!

Rölli on joulutauolla 22.12.2018-3.1.2019 välisen ajan.

den 19 december 2018