Kohtaamispaikka Huudi

Mannerheimintie 41, 65320 Vaasa
Kirjasto puh. 040 627 9733
Nuorisopalvelut puh. 040 8374548
kohtaamispaikka.huudi@vaasa.fi

Huudilla ajankohtaista nyt

Huudin tapahtumat

 1. Kutimet ja kirjat

  Datum tisdag 4 december 17:30 - 19:00
  Plats Sunnanvik bibliotek

  Kaikille avoin käsityöpiiri

Huudin näyttelyt

 1. Halloweenin miniatyyrit

  Datum Torsdag 4 oktober - tisdag 20 november
  Plats Träffpunkt Huudi

  Vaasan nukkekotiharrastajien kauhunäkymät ovat vallanneet Kohtaamispaikka Huudin näyttelyvitriinin. Mukana mm. Suloisen myrkynkeittäjän tupa ja Räkälä Takapiha, jossa baarimikko Jack on leipiintynyt työhönsä.

Esteettömyys

 • Kirjastoon on esteetön pääsy
 • Kirjastossa on esteetön hissi
 • Ulkona on luiska, aulasta pääsee hissillä kirjastotilaan.

Esittely

Kohtaamispaikka Huudissa, entisessä Huutoniemen kirjaston tilassa, Huutoniemen koulun kellarikerroksessa toimivassa yhteistilassa on tarjolla sekä kirjaston että nuorisopalveluiden toimintaa. Tila on tarkoitettu kaikenikäisille huutoniemeläisille.

Kirjaston puolesta tilassa on lainattavana kattava lasten ja nuorten kokoelma, sekä mahdollisuus lukea lehtiä, lainata ja palauttaa aineistoa ja noutaa varauksia. Lukemassa ja lainaamassa voi käydä aina tilan ollessa auki. Kirjastonhoitaja on paikalla tiistaisin klo 12 - 19 ja perjantaisin klo 12 -16. Muina aikoina kirjastopalvelut hoituvat itsepalveluna.

Huutoniemen lähikirjasto avattiin koulun yhteyteen vuonna 1958. Nykyiset tilansa Huutoniemen koulun yhteydessä kirjasto sai vuonna 1999.  Kirjaston ja nuorisopalveluiden toiminta yhdistettiin kirjaston tiloihin syksyllä 2016.

Huudin kokoushuone

Huudin kokoushuone on varattavissa kokouksia ja muita vastaavia tapaamisia varten. Tilaan mahtuu noin 15 henkilöä. Tilassa on pieni keittiö, joten kahvinkeitto ja pienimuotoinen kokkailukin onnistuvat. Tilassa on whiteboard-tussitaulu.

Tilan käyttö on maksutonta ja se on käytettävissä Huudin aukioloaikoina. 

Ilmoitustaulu

Kirjastossa on ilmoitustaulu, jonne kiinnitetään asiakkaiden tuomia tapahtumajulisteita. Tilanpuutteen takia julisteita voidaan ottaa vastaan vain valikoima. Etusijalla ovat kaupungin omat ja paikalliset tapahtumat.