Kulttuuriluotsien kanssa taide-elämyksiin ja kirjastoon!

Haluaisitko nauttia kulttuurista kuten teatterista, museokäynnistä tai kirjastosta mutta yksin ei tule lähdettyä? Nyt voit soittaa kulttuuriluotsin seuraksi!

Kulttuuriluotsit ovat Vaasan kaupungin kulttuuripalveluiden ja Pohjanmaan yhdistysten Keikka-avun kouluttamia vapaaehtoisia kulttuuritarjontaan perehtyneitä vertaisohjaajia. Kulttuuriluotseja voi kuka tahansa voi pyytää seuraksi eri kulttuurikohteisiin. Luotsit toimivat kanssakulkijoina museoissa, taidenäyttelyssä, teatterissa, musiikkiesityksissä, kirjastoissa tai muualla lähiympäristössä.

Kulttuuriluotsitoiminta on tarkoitettu kaikille kulttuurista kiinnostuneille henkilöille, jotka haluaisivat tutustua tarkemmin Vaasan kaupungin kulttuuritarjontaan. Luotsi voi luotsata joko yksityisen henkilön, pienen ryhmän tai vaikkapa palvelutalon asukkaan henkilökohtaisen avustajan kera kulttuurin äärelle. Tarvittaessa luotsi voi tulla hakemaan luotsattavan myös kotiovelta.

Muistathan kuitenkin, että kulttuuriluotsien palvelut perustuvat vapaaehtoisuuteen. Luotsit eivät ole oppaita, vaan kulttuurista kiinnostuneita vapaaehtoisia maallikoita, joita koskevat vapaaehtoistoiminnan periaatteet.

Kulttuuriluotsin voit tilata puhelimitse numerosta 044 974 7427 Marina Sippus, Keikka-apu.

Tervetuloa nauttimaan kulttuurielämyksistä!

Tags: