Kuuntele kotimaisia äänikirjoja älypuhelimellasi

Vaasan kaupunginkirjaston Ellibsin e-kirjakokoelma on täydentynyt kotimaisilla suomenkielisillä äänikirjoilla.

Ellibsin äänikirjoa voi kuunnella älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.  Äänikirjojen kuuntelu tapahtuu suoraan selaimessa, jolloin erillisen kuunteluohjelman lataamista ei tarvita. Käytössäsi on kuitenkin oltava jatkuva verkkoyhteys.

Kirjaudu Ellibsiin.

Miten löydän e-äänikirjat?

Ellibsin äänikirjoissa on merkintä "E-äänikirja" kirjan kannen kuvan yläpuolella. Voit myös etsiä äänikirjoja rajaamalla hakua. Napauta kolmea pistettä sivuston oikeassa yläkulmassa ja rajaa hakua valitsemalla tiedostomuodoksi vain MP3.

Miten lainaan, varaan tai palautan e-äänikirjan?

Ellibsin äänikirjojen lainaaminen tapahtuu samalla tavalla kuin e-kirjojenkin. Kirjaudu Ellibsiin kirjastokorttisi numerolla ja PIN-koodilla ja valitse mieluinen kirja. Lainaaminen tapahtuu napauttamalla Kuuntele-painiketta.

Laina-ajaksi on valittavissa 28 pv tai 7 pv

Jos haluat palauttaa kirjan ennen laina-ajan päättymistä, kirjaudu sisään Ellibsiin, napauta Oma kirjahylly -linkkiä ja valitse Palauta laina.

Yhdellä kirjalla voi olla vain yksi lainaaja kerrallaan. Lainassa olevia kirjoja voi varata.  Asiakaskohtainen lainaraja on yhteensä 5 yhtäaikaista lainaa ja 7 varausta.

Ellibsin ohjeet Kuuntele äänikirjoja selaimessa, kohdassa 3.5.2

E-kirjaohjeet

Written by: VSA\virva.soikkeli Wednesday, September 28, 2016