Lainaa kausikortti Vaasan pääkirjastosta ja nauti syksyn kulttuuritarjonnasta!

Vaasan pääkirjastosta voi lainata kausikortteja, joilla on mahdollista tutustua maksutta kolmen kulttuurilaitoksen syyskauden teatteriesityksiin ja konsertteihin. Lainattavilla kausikorteilla pääsee Vaasan kaupunginorkesterin, Vaasan kaupunginteatterin ja Wasa Teaterin esityksiin.  

Lainattavana Vaasan kaupunginorkesterilta on kaksi Grande-kausikorttia, jolla pääsee sisään kaikkiin syksyn 2020 konsertteihin, joita ovat mm. Tami & Tarmo, Kesäöitä ja Made in Finland. Kausikorteille ei ole määritelty omaa istumapaikkaa konserttisalissa, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. 

Vaasan kaupunginteatteriin on lainattavissa kaksi kausikorttia, joilla voi lunastaa yhden lipun kortin laina-aikana teatterin oman tuotannon esityksiin. Syksyllä kausikortilla pääsee esimerkiksi musikaaliin The Sound of Music (tekstitetty ruotsiksi ja englanniksi) tai esityksiin Kissani Jugoslavia ja Suomen hevonen.   

Uutena tulokkaana on Wasa Teater, jolta on lainattavissa yksi kausikortti. Sillä voi lunastaa kerrallaan kaksi lippua kortin laina-ajalle osuvaan oman tuotannon esitykseen, joita ovat syksyllä toimistokomediaAYN – en katastrofal kontorskomedi (tekstitetty suomeksi), Det osynliga barnet ja Bladis pojkan. 

Teattereiden kausikortilla ei pääse suoraan teatterisaliin varaamatta ensin lippua. Kausikortilla ei pääse myöskään ensi-iltoihin, vierailuesityksiin eikä konsertteihin. 

Kausikortteja lainataan viikoksi kerrallaan pääkirjastosta, jonne kortit myös palautetaan. 

–Koska kausikortit ovat suosittuja, niitä ei voi uusia heti palautuksen jälkeen tai varata etukäteen, kertoo palvelupäällikkö Anna Pakka Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluista. 

Tarkemmat lainausehdot löytyvät kirjaston verkkosivuilta.

Tags:

Friday, October 2, 2020