Lue tuhansia lehtiä maksutta verkossa!

Verkkokirjaston kautta voit lukea tuhansia lehtiä sähköisessä muodossa omalla kotikoneella, tablettilaitteella tai älypuhelimella.

PressDisplay
Kirjaston PressDisplay-lehtipalvelussa on luettavissa lähes 5 000 lehteä ympäri maailmaa, myös Suomesta ja Ruotsista. Palvelu on maksuton ja englanninkielinen.

Palvelussa on sekä sanomalehtiä että aikakauslehtiä.

• Sanomalehtiä mm.: Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Hufvudstadsbladet, Daily Mail, The Guardian, Le Monde, New York Post, The Washington Post
  • Aikakauslehtiä mm.: Plaza Koti, Oma koti, Allt om RESOR, Härligt hemma

Näin otat käyttöön PressDisplay-lehtipalvelun:

1. Kirjaudu sisään verkkokirjastoon

2. Klikkaa tätä linkkiä: http://library.pressdisplay.com.waez.vaasa.fi/pressdisplay/viewer.aspx

3. Palvelu avautuu eikä siihen tarvitse erikseen enää kirjautua.

ePress-sanomalehtipalvelu

Kirjastossa on käytettävissä myös sähköinen sanomalehtipalvelu ePress, jossa voit lukea kotimaiset paikallis- ja maakuntalehdet heti niiden ilmestyttyä painosta. Lehdet ovat digitaalisina näköisversioina (esim. Aamulehti, Helsingin Sanomat, Kaleva, Keski-Pohjanmaa, Vasabladet).

ePress-palvelu on käytettävissä vain kirjaston asiakaskoneilla.

Written by: Kirjasto Wednesday, November 25, 2015