Luetaan kaikki yhdessä!

FT Päivi Heikkilä-Halttunen luennoi maanantaina 27.10. klo 18.00 pääkirjaston Draama-salissa aiheesta Luetaan kaikki yhdessä - Iloa ja hyötyä lukuharrastuksesta koko perheelle.

Päivi Heikkilä-Halttunen puhuu varhaisen perhelukemisen hyödyistä ja iloista lapsen ja aikuisen näkökulmasta sekä käy innostavien esimerkkien kautta läpi uutta lastenkirjallisuutta sanoin ja kuvin.

Päivi Heikkilä-Halttunen on vapaa lasten- ja nuortenkirjallisuuden tutkija ja kriitikko. Hän arvostelee lasten- ja nuortenkirjoja Helsingin Sanomiin, Vinskiin, Onnimanniin, Books from Finlandiin ja omaan Lastenkirjahylly-blogiinsa, joka on pyörinyt jo viisi vuotta.

Tänä syksynä Päivi Heikkilä-Halttunen pyrkii saattamaan valmiiksi lasten vanhemmille suunnatun opaskirjan kirjallisuuskasvatuksesta.

Yleisöluento on osa kirjaston ja kaupungin varhaiskasvatusosaston yhteistä Olipa kerran... Det var en gång... -projektia, joka toteutetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksella.

Hankkeen tarkoituksena on korostaa ääneen lukemisen merkitystä, edistää lapsille lukemista ja markkinoida lukemisen hyötyjä ja iloa.

Tervetuloa!

Written by: VSA\markus.lintunen Tuesday, October 21, 2014