Minä ja kirja-luentosarja käynnistyy syksyllä

Syksyn iltoihin kirjasto tarjoaa kiinnostavia kirjailijavieraita Minä ja Kirja-luentosarjassa. Tapahtuman aloittaa kirjailija ja historiantutkija Ira Vihreälehto 13.9. ja hän puhuu neuvostosotavangeista ja kotirintaman vaietuista tarinoista.

Syyskuu jatkuu runojen merkeissä, kun runomies Reijo Vähälä saapuu Variskan ja Palosaaren lähikirjastoihin 27.9.

Lokakuun alkupuolella 11.10. Draama-saliin saapuu historiantutkija Teemu Keskisarja kertomaan nälkätaiteilijoiden ja mesenaattien historiasta Suomessa. Lokakuun loppupuolella 25.10. tietokirjailija Harri Ahonen kertoo Pohjois-Norjan kauneimmista päiväretkikohteista.

Marraskuussa 15.11. on tilaisuus kuulla vaasalaislähtöistä, nykyään Göteborgin yliopistossa professorina vaikuttavaa Katarina Leppästä. Leppäsen aihe on Kvinnor i skrift: Aino Kallas, Hella Wuolijokis och Elin Wägners politiska författarskap.

Minä ja kirja-tapahtumasarja päivittyy vielä, joten kannattaa seurata kirjaston tiedotusta!

den 16 augusti 2018