Nörtti: new game

Kirjailijan nimi on Aleksi Delikouras. Kirjassa on 206 sivua. Kirja julkaistiin Vuonna 2012. Kirjassa DragonSlayer666 joka pelaa 24/7.

Yleensä hän pelaa Runescapea ja kehittää strenaa ja fishingii tai sitten hän ottaa puukko matsia batlefieldissä hege91 kanssa. Hänellä ei ole paljon kavereita, koska hänen koulussa on vaan fruittareita ja lissuja. Hän ei myöskään ole kiinnostunut tytöistä, mutta se muuttuu kun hän joutuu tekemään tilin IRC galleriaan jota hän kutsuu galtsuksi. Galtsussa hän löytää fetasalaatti nimeä käyttävän tytön, johon hän ihastuu. Hän yrittää unohtaa featasalaatin pelaamalla mutta hänen äitinsä yrittää rajoittaa pelaamista. Kouluvuoden aikana sattuu ja tapahtuu kaiken laista ja suhteet muiden kanssa etenevät ja kommelluksilta ei voi välttyä.

Nörtti oli hauska ja nopeasti etenevä kirja, joka on tarkoitettu nuoremmalle yleisölle. Pidin siitä, koska olen kohde yleisöä ja vitsit olivat hauskoja. Juonikin oli selkeä ja helppo lukuinen. suosittelen kirjaa kaikille nuorille jotka pitävät lukemisesta ja pelaamisesta. 

nimi: Elllu
ikä: 13
paikkakunta: vaasa