Omatoimikirjastoihin pääsee asioimaan omatoimiaikaan 3.8.2020 lähtien

Sundomin ja Vähänkyrön kirjastojen omatoimiaukioloajat otetaan käyttöön ma 3.8. lähtien. Kirjastoissa voi asioida ma-pe klo 9-21 ja la-su klo 9-18. Vähässäkyrössä on henkilökuntaa paikalla ma-ke klo 12-19 ja to-pe klo 10-16. Sundomin kirjastossa on virkailija paikalla 6.8. klo 12.30-15.30. 10.8. lähtien henkilökuntaa on paikalla talviaukioloaikojen mukaisesti ma klo 13-19 ja ke-pe klo 11-15.30.

Aluehallintovirasto suositteli loppukeväästä, että kirjastot eivät olisi omatoimiaikaan auki. Tämän hetkinen koronatilanne mahdollistaa aukioloaikojen laajentamisen omatoimikirjastoissa. Pyydämme asiakkaita huolehtimaan käsihygieniasta sekä pitämään riittävät turvavälit muihin kirjaston asiakkaisiin. Kirjastoihin ei pidä tulla sairaana.

Omatoimikirjastojen ovi avautuu asiakkaan kirjastokortilla ja nelinumeroisella PIN-koodilla. Kirjastoissa ei ole omatoimiaukioloaikoina henkilökuntaa paikalla mutta asiakkaat voivat lainata ja palauttaa automaateilla, lukea lehtiä ja käyttää langatonta verkkoa.

Tags:

Tuesday, July 28, 2020