Risto Räppääjä ja Viimeinen tötterö

Kirja oli ihan hyvä, mutta suosittelisin sitä kuitenkin enemmän ehkä vähän pienemmille. Tykkäsin silti tästä kirjasta, vaikka olen jo 12-vuotias:D. Lue ihmeessä tämä kirja!:) Petra

Valitsin tämän kirjan, koska tässä on paljon toimintaa ja hauskuutta.

Riston lempijäätelö loppuu kaupasta.He lähtevät junalla Höljäkkään.Matkan varrella tulee kaiken laista häslinkiä.Esim:Outo mies joka kirjoittaa muistiinpanoja.Risto ja Nelli luulevat että heitä vakoiltaisiin.Kun he saapuvat Höljäkkään.Mustatakkinen mies seuraa heitä ja Risto ja Nelli pelkäävät.Risto,Herra Lindberg,Risto ja Nelli joutuvat pupuesitykseen josta tulee melkoinen hössötys.

Kirjan kirjoitus kieli on hermostunutta ja hössötystä koko kirjan alusta loppuun.Henkilöt ovat hieman outoja ja hauskoja.Juoni oli huvittava,jännittävä ja todella hauska. Kirjan opetus on,että aina parastajäätelöä ei tarvitse syödä.

Suositelisin kirjaa minun serkulleni,koska hän on aika sählääja ja semmoinen hauska.Niin kuin kaikki hahmot Risto Räppääjissä.Ja kaikille lapsille ja nuorille.

Atte, 10 v.

Valitsin tämän kirjan ,koska tässä on toimintaa ja hauskuutta.
Riston lempijäätelö loppuu ja Risto sukeltaa pakastealtaaseen.
Ja Risto matkaa junalla Höljäkkään. Ja musta takkinen mies seuraa Ristoa ja Nelliä. Risto, Rauha, Nelli ja Herra Lindberg joutuvat pupuesitykseen ja siitä seuraa melkoinen kaaos.
Kirjan kirjoittaja on kirjoittanut hauskoja ja erikoisia sanoja koko kirjan  ajan.
Henkilöt ovat hieman outoja ja hauskoja. Juoni oli  selvä ja hupaisa.
Opetus voisi olla , että voi syödä muitakin jäätelöjä vaikka ei olisi lempi jäätelö.
Suosittelen kirjaa lapsille ja nuorille jotka pitävät jäätelöistä.

Iiris, 10 v.