Sinä ja minä sitten joskus

Tämä kirja perustuu vuoteen 1996 ja kertoo siitä, kun eräs Emma-niminen lukioikäinen saa tietokoneen ja törmää ystävänsä Joshin kanssa koneellaan merkilliseen sivustoon nimeltä Facebook(ja se on aika omituista, koska Facebookia ei silloin oltu tietenkään vielä keksitty).

Päähenkilöiden nimet ovat siis Emma ja Josh ja heidän ystävyydessään on ollut viimeaikoina rakoilua. Kun he lähtevät tutustumaan Facebookiin, he pääsevät näkemään omat tulevaisuutensa postauksien kautta, jotka he itse lähettävät nettiin viidentoista vuoden päästä. Melko hämmentävää..

Pidin kirjasta kovasti, koska siinä käsitellään mukavasti ihmissuhteita ja vaikka päähenkilöt ovat melko reippaasti itseäni vanhempia(he taisivat olla varmaankin 16 tai 17, en muista enää :D), se ei ollenkaan haitannut.

Kirjassa ei näytetty ainoastaan jommankumman sukupuolen edustajan näkemyksiä tapahtumista, vaan kirjan luvut käytiin vuorotellen Joshin ja Emman silmistä. Erityisen paljon pidin siitä, että lukujen alussa vieläpä luki, esimerkiksi 8.//Josh. Se tarkoittaa siis, kahdeksas luku, jonka kertojana on Josh. Tämän ansiosta ei tarvitse pähkäillä, kukahan tässä toimii kertojana.
Kirjan voi aivan hyvin lukea, vaikka ei omistaisikaan Facebook-tiliä, sillä minä en ainakaan omista :-) Suosittelen kirjaa minua hiukan nuoremmille, itseni ikäisille ja vaikka miten vanhoille :)

nimi: Millicent
ikä: ihan kohta 13 B-)
paikkakunta: Vaasa