Sommar på burk.

Spara dina goda sommarminnen från skog och trädgård i en burk.

  1. Fermentera

    Subtitle: mat med jäst, mögel & bakterier
    By: Neikell, Jenny
    Language:
    Swedish
    Published: 2016
    Classification: 67.7
    Available as: Book
  2. Syrat

    Subtitle: hur du gör din egen surdeg, yoghurt, surkål, kefir, kimchi och mycket annat
    By: Pike, Charlotte
    Language:
    Swedish
    Published: 2016
    Classification: 68.2
    Available as: Book
  3. Sylt

    By: Westerlund, Nina
    Language:
    Swedish
    Published: 2015
    Classification: 68.21
    Available as: Book
  4. Nyskördat

    Subtitle: recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker
    Language:
    Swedish
    Published: 2014
    Classification: 68.21
    Available as: Book
  5. Äppelfabriken

    Subtitle: mustning, äppelsorter och recept
    By: Ångström Isacsson, Katharina
    Language:
    Swedish
    Published: 2014
    Classification: 68.21
    Available as: Book
  6. Salt, socker & vinäger

    Subtitle: konsten att preservera
    By: Cellton, Olle T
    Language:
    Swedish
    Published: 2014
    Classification: 68.21
    Available as: Book
  7. Konservera året runt

    By: Schwartz, Oded
    Language:
    Swedish
    Published: 2014
    Classification: 68.21
    Available as: Book
  8. Syra själv

    Subtitle: konsten att förädla grönsaker med hälsosamma bakterier
    By: Bojs, Karin
    Language:
    Swedish
    Published: 2012
    Classification: 68.21
    Available as: Book
  9. Sommar på burk

    By: Swanberg, Åsa
    Language:
    Swedish
    Published: 2011
    Classification: 68.21
    Available as: Book
  10. Frukt och bär

    Subtitle: 100 recept på sylt, saft, marmelad och inläggningar
    By: Nicol, Gloria
    Language:
    Swedish
    Published: 2010
    Classification: 68.21
    Available as: Book
  11. Sylt och marmelad

    By: Hedh, Jan
    Language:
    Swedish
    Published: 2006
    Classification: 68.21
    Available as: Book

Audience:

Tags:

Written by: Eeva-Liisa Korhonen Thursday, August 2, 2018