Sommarartisterna sprider glädje bland Vasaborna för nionde året i rad!

Årets sommarartister för Vasa stad är Emma Dahl, Emma Katajamäki, Joona Keturi och Nikolas Siika-aho. Ungdomarna är erfarna och kunniga musiker trots sina unga år. Emma Dahl har spelat fiol i 10 år, Emma Katajamäki har spelat ukulele i 3 år och sjungit så länge hon kan minnas. Joona Keturi och Nikolas Siika-aho spelar gitarr: Joona har spelat i 10 år och Nikolas i ca. 3 år.

Sommarartisterna kan höras på bl.a. Vasa Picnic, som arrangeras under lunchtid på gården av Österbottens Socialpsykiatriska Förening på torsdagar fram till Konstens Natt. Sommarartisterna uppträder även på servicehus och bjuder på en frisk fläkt med sin live musik. Pop-up uppträdanden kan även ses runt om stan.

Företag och andra parter kan även boka sommarartister för att pigga upp kontoret. Förfrågningar om sommarartisterna kan skickas till: kulttuurikeskus@vaasa.fi eller per telefon på 0400 668197.

Tags:

Tuesday, June 25, 2019