Stadsbiblioteket i Vasa öppnar chattjänst 14.4

Vasa stadsbibliotek öppnar en chattjänst för att erbjuda sina kunder kundservice också under den tid biblioteken är stängda på grund av undantagsläget. I bibliotekets chatt kan du ställa frågor till biblioteksanställda om biblioteksservicen och få hjälp med användningen av dator och telefon av Digistödet.

Chatten är öppen vardagar kl. 10–15. När du öppnar bibliotekets chatt kan du välja om du vill diskutera med en bibliotekarie eller Digistödet. Bibliotekarien svarar på chatten både på svenska och finska, Digistödpersonen på finska.

I chatten kan du fråga om bl.a. biblioteksmaterial, förnya lån, göra reserveringar och ändra dina kunduppgifter. Dessutom hjälper Digistödet i chattjänsten med användningen av dator och telefon.

Du kan börja chatta via bibliotekets webbplats på adressen: www.vaasa.fi/sv/bibliotek-Chatten öppnas när du klickar på den gröna balken till höger nere på sidan, där det står Kirjasto / Biblioteket.

Tags:

Tuesday, April 14, 2020