Nästa vår hålls bandmönstringar

Anmälning pågår

Vasa stads kultur- och biblioteksväsende ordnar i mars och april bandmönstringar tillsammans med Volume ry och Skafferiet Ritz rf.

Banden som deltar i mönstringen framför två låtar, av vilka åtminstone den ena ska vara egen produktion. I samband med evenemanget hålls alltid också en diskussion med musiktema där en sakkunnig gäst deltar. Mönstringarna hålls i Kulturhuset Fanny.

Alla deltagande band får feedback och två band väljs till huvudartister på Konstens natts scen. De vinnande banden får också spela som förband på en konsert som Volume och Ritz ordnar under nästa år.

Till mönstringarna kan man anmäla sig till 28.2.2018. Anmälningarna sänds till adressen max.backman@vaasa.fi.

Ytterligare upplysningar ger: evenemangskoordinator Max Bäckman, Vasa stadsbibliotek, tfn 040 1831 956, max.backman@vaasa.fi

Feasta är samiska och betyder att festa

Målgrupp:

Skrivet av: Kirjasto den 11 december 2017