Feasta Clubi: Tulenkulkijat och Wasteland

Arrangemang

Feasta-tillställningarna i stadsbibliotekets Dramasal fortsätter igen i oktober. Under höstens första Feasta Clubi uppträder Vasabanden Tulenkulkijat och Wasteland.

Tulenkulkijat är ett nytt Vasaband som själv gör sina låtar. Kompositionerna innehåller ett brokigt spektrum av influenser, så det är omöjligt att fastställa genren. De finskspråkiga texterna berättar historier om människor, drömmar och rädsla. Tulenkulkijats musik vårdar och kittlar själen och berör till tårar - endast känslan är sann!

Vasabandet Wasteland med fem medlemmar spelar svängig melodisk rock. Bandet bildades redan 2015, men har spelat med denna sammansättning i ett år. Marko Suomela spelar trummor, Joel Aspholm bas, Tero Hautamäki och Kari-Pekka Voutilainen gitarr och Hanna Palmu sjunger. Bandet spelar i första hand sina egna låtar, men även några enstaka covers. Bandets låt Highway som precis har spelats in en studio finns på Spotify.

Evenemangen är avgiftsfria för allmänheten.