Sommarkul för barnen på biblioteket!

Arrangemanget har redan varit

01 juni måndag 2020
25 juni torsdag 2020
2020-06-01 till 2020-06-25.
Plats Huvudbiblioteket (även på andra bibliotek)

Vasa stadsbibliotek ordnar sommarverksamhet för lågstadieelever i biblioteken i Vasa. Programmet är planerat för barn i åldern 7-10 år, men även äldre kan delta. Verksamheten ordnas under fyra veckor (1.6 – 26.6) vid huvudbiblioteket och fem närbibliotek.

Två sommarbibliotekskompisar pysslar, leker, berättar sagor och spelar med barnen, både ute och inne.

Verksamheten är tvåspråkig och avgiftsfri, anmäl dig på förhand här . Max antal deltagare vid närbiblioteken är 15 och vid huvudbiblioteket 20.

Sommarkul ordnas till stor del utomhus om vädret tillåter, under programmet är vi speciellt måna om handhygienen och vi försöker att undvika direkt fysisk kontakt mellan ledarna och barnen. Ledarna och barnen informeras i början av verksamheten om avvikande handlingssätt under Sommarkul.

Man kan inte delta i Sommarkul om barnet eller någon familjemedlem har symptom av någon luftvägssjukdom. För dem som hör till någon riskgrupp för corona rekommenderas inte deltagande i Sommarkul.