Du kan använda bibliotekets e-tjänster även om du inte tidigare varit kund hos oss

Vill du få tillgång till bibliotekets mångsidiga e-tjänster även om du inte har ett bibliotekskort? Vi kan skapa ett tillfälligt kundkonto för dig. Ditt tillfälliga konto är i kraft tills biblioteket åter är öppet.

Du kan hämta ditt bibliotekskort och uppdatera kortet till ett med fulla lånerättigheter när biblioteket åter är öppet.

I webbiblioteket kan du också beställa en ny PIN-kod om du redan har ett kort men har glömt din kod.

Om du vill öppna ett kundkonto för e-tjänster, fyll i ansökningsformuläret för e-kunder.

Funderar du på något – ring oss!

Stängningstiden skapar många frågor om bibliotekets tjänster och alla har inte tillgång till internet. Man kan ringa oss alla vardagar kl. 10-15 och fråga om lån, återlämning, reservationer, e-material samt annat som berör bibliotekstjänsterna. I huvudbiblioteket betjänar vi på följande nummer: 06-325 3533 (Info) och 06-325 3540 (kundbetjäningsdisken).

Man kan också ringa till följande närbibliotek:

Brändö bibliotek 06-325 3571

Variska bibliotek 06-325 3575

Lillkyro meröppna bibliotek 040 638 6592

Om du behöver hjälp med din utrustning, kan du ta kontakt med vår Digitalkkari per telefon 040 529 1325 eller e-post jari.luopakka@vaasa.fi Digistödet hjälper på finska samt på engelska.

6.-9.4 dejourerar Jasu Heikka och han nås via telefon eller e-post jasu.heikka@vaasa.fi

den 25 mars 2020